Situatia a fost NORMALIZATA – durata: indefinit

Am cautat mult timp un articol postat pe nod dar a disparut intr-un fel sau altul. Asadar ma simt obligat sa readuc in discutie si in atentia tuturor subiectul abordat in acel articol.  Va invit sa priviti cele 8 minute si 47 de secunde care cu siguranta va vor trezi la realitate.

Din `89 in Romania situatia a fost NORMALIZATA.

Este de fapt o expresie cinica, imprumutata din propaganda sovietica. Atunci cand tancurile sovietice au fost mutate in Cehoslovacia in 68 s-a considerat ca situatia a fost “normalizata”.

Un rezumat la ce ne prezinta celebrul Yuri Bezmenov(Thomas Schuman) :

Dupa cum spune Bezmenov numai 15% din resursele securitatii este folosita pentru spionaj propriu-zis. Restul de 85% il ocupa subversiunea ideologica, razboiul psihologic sau ”masuri active” in termenii KGB-ului.

SUBVERSIUNEA IDEOLOGICA

Ce inseamna de fapt subversiune ideologica sau razboi psihologic? Inseamna sa schimbi perceptia fiecarui cetatean, s-o extinzi atat de mult incat in ciuda informatiilor numeroase nimeni sa nu poata ajunge la o concluzie care sa-i ajute. Este un mare proces de spalare a creierului care merge foarte incet si e impartit in 4 etape esentiale.

Ulterior ne trece prin etape:

  1. DEMORALIZAREA – dureaza de la 15 pana la 20 – de ce asa mult? pentru ca atat dureaza sa educi o generatie de studenti in tara dusmanului. Adica pomparea ideologiei Marxist-Leniniste.

Dupa cum repeta si Bezmenov, chiar daca le pui in fata acestora dovezile clare nu poti sa le schimbi ideile si comportamentul logic. Prin urmare procesul DEMORALIZARII este complet si ireversibil.

Pentru ca societatea sa treaca peste aceste lucruri vor fi necesari alti 15-20 ani pentru a educa o noua generatie de oameni patrioti si cu bunul simt care vor actiona in interesul tarii.

  1. DESTABILIZARE – dureza inte 2 si 5 ani

Principalele tinte sunt economia, relatiile externe si sistemul de aparare.

  1. CRIZA – pana la 6 saptamani

Dupa criza, printr-un schimb violent de structura si economie urmeaza asa zisa perioada de Normalizare.

  1. NORMALIZAREA – poate dura indefinit

Este de fapt o expresie cinica, imprumutata din propaganda sovietica. Atunci cand tancurile sovietice s-au mutat in Cehoslovacia in 68 s-a considerat ca situatia s-a “normalizat”.

Asta se va intmpla in Romania daca veti permite acestor netrebnici sa aduca tara in criza, sa promita oamenilor tot felul de bunatati si paradisul pe Pamant doar pentru a destabiliza economia voastra, pentru a elimina principiul pietei libere si a competitiei si pentru a pune un guvern de tip Big Brother.

Mi-am permis aici sa schimb America cu Romania, pentru a evidentia faptul ca in Romania s-a produs acelasi lucru, iar acum ne aflam in ultima etapa. Normalizarea, ea dureaza de ceva timp si se va mai extinde o perioada. Pana cand “Stapanii” vor trimite alte ordine.

Mi-am permis aici sa schimb America cu Romania, pentru a evidentia faptul ca in Romania s-a produs acelasi lucru, iar acum ne aflam in ultima etapa. Normalizarea, ea dureaza de ceva timp si se va mai extinde o perioada. Pana cand “Stapanii” vor trimite alte ordine.

De recomandat: Asuma-ti Responsabilitatea !

Anunțuri

One comment

  1. Cum bine spui, normalizarea dureaza si se extinde pana cand „stapanii” dau alte ordine. Degeaba cineva concepe si initiaza o idee care va avea impact la nivelul unei intregi populatii, daca ce se afla in continuarea acesteia nu este pastrat. Asta e ideea umanitatii, ideile bune se schimba pentru ca fiecare doreste sa faca ceva unic, sa faca ceva care sa ramana cunoscut doar sub numele realizatorului, in niciun caz nu vor sa continue o idee conceputa de altcineva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: