Cercul revelatiei – Olga Kharitidi

Cercul Revelatiei este o carte captivanta care povesteste istoria unui drum spiritual neobisnuit. Cartea este scrisa dupa o poveste adevarata. Olga Kharitidi este un medic psihiatru care ajunge sa fie ucenica unei femei saman din muntii Altai. Astfel ea incepe o calatorie spirituala care ii va schimba viata. Kharitidi patrunde intr-o lume magica, stranie care uneori o si inspaimanta dar care are darul de o conduce pe aceasta pe drumul catre adevarata cunoastere iar aceasta cunoastere nu poate fi decat interioara. Pe masura ce patrunde in aceasta lume incepe sa inteleaga adevarurile mistice profunde si sa inteleaga vindecarea spirituala.
Cercul Revelatiei este o carte care ne prezinta puterea nelimitata a fiintei umane, expansiunea dincolo de orice granita a constiintei dar si enormele posibilitati care stau adormite in fiecare dintre noi.
Olga Kharitidi a avut curajul de a lasa totul in urma, tot ceea ce invatase ca este adevarat despre univers dar si despre psihicul omenesc astfel incat sa poata vedea ceva cu mult mai mare care cuprinde toate acestea si anume, Spiritul!
Olga a studiat samanismul si traditiile autohtone siberiene intr-o perioada in care acestea erau interzise de statul sovietic si le-a aplicat intr-un spital siberian, combinandu-le cu tehnicile psihiatrice clasice.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: