Cine sunt EU?

CINE-SUNT-EU

Va salut, azi fiind duminica, mare zi mare la noi in Oltenia, zi sfanta, mi’a venit in minte o intrebare destul de comuna dar cu profunzime. Cine esti tu ? In zonele rurale intrebarea era formulata la modul urmator: Al cui esti ? Poate, o modalitate mai eficienta de a afla informatiile dorite ajungand direct la originile individului. Dar totusi, in societate se vehiculeaza des aceasta intrebare, iar raspunsul este scurt si superficial.

Ex:

– Cine esti tu?
– Vasilescu Ion…

Oare raspunsul acestei intrebari sa fie doar numele nostru, care practic este doar un reper in societate. Voi putea continua descrierea cu informatii geografice,nascut la…in data de…cu domiciliul in… , dar aceasta descriere nu spune nimic despre mine ci doar detaliaza circumstantele aparitiei mele in acest plan fizic, si locatia in care ma situez.

Deci, putem considera necesar ca fiecare dintre noi sa’si puna aceasta intrebare, cine sunt eu ?

Solicit un raspuns de la tine,  draga cititorule, la aceasta intrebare : CINE ESTI TU?

Anunțuri

2 comentarii

  1. Eu sunt un co-creator al realităţii. Eu sunt o particică din Univers. Universul însemnând ToT CEEA CE ESTE! Fară mine universul nu ar mai fi intreg pentru că nu ar mai putea fi tot ceea ce este. Eu sunt cel care conştientizează ce este în jur, prin creare de realitare. Noi toţi creem realitate. Iar Eu sunt acel care î-mi creez realitatea mea aşa cum sunt Eu prin liberul meu arbitru, fiind astfel un exemplu pentru toţi ceilalţi co-creatori astfel încât ei să poata alege ce fel de realitate vor Ei să creeze. Creez această realitate prin fiinţare fizică, astfel am primit un corp, astfel am primit un nume, astfel mi-am creat o poveste. Dar eu nu sunt numele, eu nu sunt corpul eu nu sunt povestea. Eu sunt creatorul realităţii mele! Asta sunt eu, asta eşti tu, asta suntem toţi doar că unii nu vrem să vedem asta. Încă…

  2. nirvana 7 · · Răspunde

    Eu sunt ceea ce sunt

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: